Peteršilj je dekoracija kuhinjskega pulta in tudi krožnikov; posušen je popolnoma drugačnega okusa. Težko bi našla kaj bolj vsakdanjega v kuhinji, kot je šopek peteršilja. Goji ga vsak vrtičkar, saj ni pravega vrta brez peteršilja in krta. Zel je dekoracija kuhinjskega pulta in, če je kuharica dobre volje, tudi krožnikov. Je zaključek večine receptov. Ko… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Pozabite na goro pekačev: z enim pripomočkom do različnih velikosti...
Trik, ki prihrani denar in prostor, saj lahko z le enim tortnim obročem spečemo vse velikosti okroglih biskvitov. Predal s pripomočki ljubitelja peke sčasoma... odprta kuhinja več »
Meringa: temelji, ki jih morate poznati, da bo pavlova snežno bela in brez...
Poletje je čas lahkotnih sladic, med katerimi zagotovo kraljuje pavlova. Naučimo se, kako do popolne meringe, beljakove podlage, v kateri je ves čar te... odprta kuhinja več »
Vse to se skriva v medenjaku, ki gre na tekmovanje v...
Ta mladenič se pa ne otepa dela! Boštjana Volka najdemo tako v zakulisju MasterChefa kot v domačem gostišču v okolici Velenja, na cateringih pri Jezerškovih, v... odprta kuhinja več »
Novi ljubljanski štrukelj: priporočamo, da ga poskusite
Imenitno sladico so na podlagi recepta iz prve izvirne slovenske kuharice Magdalene Knafelj Pleiweis posodobile slaščičarke iz BIC Ljubljana. Ljubljanski... odprta kuhinja več »
Recept za perfektne poletne testenine, ki ga morate znati na...
Obožujemo testenine, še raje pa jih imamo, če so hitro pripravljene. Tale recept si velja shraniti! Poleti se držimo bolj svežih in enostavno pripravljenih... odprta kuhinja več »
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Luka je tokrat pripravil škotska jajca s Hoppy majonezo. Sestavine: 6 prepeličjih jajc 1 mehka klobasa (kakšna sorodnica pečenice) 2 vejici svežega timijana 3... odprta kuhinja več »
Čudovito špargljevo kosilo iz ene ponve, ki zahteva le nekaj minut...
Ne veste več, kako bi pripravili šparglje? Ta recept enostavno morate okusiti. Šparglje v teh dneh srečamo na vsakem koraku. In če ste jih že naredili v... odprta kuhinja več »
Cider: pozabljeno jabolčno vino starih časov, ki postaja pravi...
Minulo soboto je v prestolnici potekal prvi Slovenski dan ciderja ali po domače jabolčnega vina, na katerem se je predstavilo sedem proizvajalcev te osvežilne... odprta kuhinja več »