Bliža se pust in našli smo izjemno preprost recept, da se ogrejemo za intenzivno cvrtje krofov. Ste pripravljeni? Bliža se pust in vsi, ki se radi zadržujete v kuhinji, gotovo veste, kaj to pomeni. Obilico krofov! Takšnih in drugačnih. Ni boljšega od doma ocvrtega puhastega testa, polnjenega z domačo marmelado. Na našem portalu lahko TUKAJ… odprta kuhinja več »
Več iz medija
Trik, ki ga preprosto morate poznati za hitro smukanje...
Med svežimi zelišči, ki jih vsakodnevno uporabljamo v kuhinji, visoko mesto zaseda peteršilj. Tako bomo bliskovito ločilo steblo od lističev. Pogosto kupimo... odprta kuhinja več »
Vse to lahko naredite iz lističev za lazanjo
Ne glede na to, koliko plasti ima lazanja, se nam zdi, da celega paketa testenin zanjo nikoli ne porabimo v celoti. Ravno iz tega razloga se danes ukvarjamo z... odprta kuhinja več »
Tako preprečite, da bi se oblačila in prostor med kuhanjem navzeli vonja po...
Prijetno je, ko med kuhanjem naš dom lepo diši, ko pa je kosila enkrat konec, si želimo, da bi vonj po hrani lahko hitro izbrisali. Kadar kuhamo, smo veseli,... odprta kuhinja več »
Ko boste naslednjič kupovali testenine, bodite pozorni na to...
Ste že slišali za bakrene testenine? Imajo bolj grobo teksturo, ki nastane zaradi priprave v kalupih, nanje se omaka bolje oprime. Testenine, ki veljajo za eno... odprta kuhinja več »
Regrat s toplo omako, ki je pravi hit v priljubljeni ljubljanski...
Ni ga čez prvi regrat, ki si ga privoščimo v veliki skledi s krompirjem in jajcem. Tako pripravljena solata navduši prav vse. Andreja Beloviča, ki ima na... odprta kuhinja več »
Žiga Gabrovec, z ljubeznijo do piva: recept za pijano...
Premium kuharija: 4 premium kuharji x 4 Union premium pivo = 16 premium receptov. Pozabite na Chef’s table, Michelinove zvezdice, zapleteno molekularno... odprta kuhinja več »
Pohorka: edina slovenska šalotka specialiteta v kulinariki
Pohorka je bila ogrožena sorta, od leta 2019 si prizadevajo za njeno ohranitev; uporabna za vse vrste slanih jedi, za omake ali prelive, tudi juhe. Šalotka... odprta kuhinja več »
Tedenski jedilnik: 5 odličnih predlogov za kosila med...
Razveselili smo se regrata in čemaža, ki ju bomo pridno uporabili pri kuhanju med tednom. Naj vam tekne! Regrat ni samo za v solato, porabimo ga lahko v... odprta kuhinja več »