petek, 27. januar 2023

10 živil, ki se jim je dobro izogibati, če imate Crohnovo bolezen

Ko gre za Crohnovo bolezen, vsa živila ne vplivajo na ljudi na enak način. Tukaj je seznam 10 vrst hrane, ki bi lahko pri tej vrsti bolnikov predstavljale težavo. vizita več »

Več iz medija

Zakaj bolijo moda?

Moda so organi moškega telesa jajčaste oblike, ki se nahajajo tik pod penisom. Pogosto so področje prenesene ali refleksne bolečine iz okolice, ta prenesena... vizita več »

Vse, kar morate vedeti o ADHD

Motnja pozornosti s hiperaktivnostjo (ADHD) je stanje duševnega zdravja, ki lahko povzroči nenavadne stopnje hiperaktivnosti in impulzivnega vedenja. vizita več »

Kaj je konsistenca?

 

Kaj je konsistenca in zakaj je pomembna pri doseganju (začrtanih) ciljev? O njej in o tem, zakaj je pomembno, da držimo obljubo – predvsem tisto, ki smo jo... vizita več »

Kaj je konjunktivitis?

 

Če imamo težave z očmi, se hitro pokažejo tudi simptomi, ki so lahko jasno vidni, še posebej, če govorimo o konjunktivitisu, ki mu nekateri pravijo tudi rdeče... vizita več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo