petek, 27. januar 2023

Katere vrste krvnih bolezni poznamo?

Kri je sestavljena iz številnih vrst specializiranih celic in tekoče medceličnine ter ima pomembno vlogo v našem telesu, saj oskrbuje tkiva s kisikom in hranili, hkrati pa odstranjuje vse odpadne snovi, med drugim tudi ogljikov dioksid. vizita več »

Več iz medija

Zakaj bolijo moda?

Moda so organi moškega telesa jajčaste oblike, ki se nahajajo tik pod penisom. Pogosto so področje prenesene ali refleksne bolečine iz okolice, ta prenesena... vizita več »

Vse, kar morate vedeti o ADHD

Motnja pozornosti s hiperaktivnostjo (ADHD) je stanje duševnega zdravja, ki lahko povzroči nenavadne stopnje hiperaktivnosti in impulzivnega vedenja. vizita več »

Kaj je konsistenca?

 

Kaj je konsistenca in zakaj je pomembna pri doseganju (začrtanih) ciljev? O njej in o tem, zakaj je pomembno, da držimo obljubo – predvsem tisto, ki smo jo... vizita več »

Kaj je konjunktivitis?

 

Če imamo težave z očmi, se hitro pokažejo tudi simptomi, ki so lahko jasno vidni, še posebej, če govorimo o konjunktivitisu, ki mu nekateri pravijo tudi rdeče... vizita več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo