ponedeljek, 22. december 2025

Kako na božičnih sejmih prepoznati pravi kuhanček?

Na zadnje dni starega leta je najbolj živahno v mestih. Polne pa so tudi stojnice s praznično pijačo in jedačo. Kuhano vino je tudi letos – že po tradiciji – prva izbira obiskovalcev ljubljanskih stojnic. Glede hrane pa: nepogrešljiv del decembrskega vzdušja postaja vse bolj priljubljeni šmorn, prodajalci mu pravijo kar ikona decembrskih stojnic. Kako ga pravilno pripraviti? In kako kuhano vino? 24ur več »

Več iz medija

Evforija pred milijardno loterijo

 

Pravijo, da je božič najbolj čaroben čas leta. Prava pravljica pa bi se lahko začela kmalu tudi za morebitnega zmagovalca ameriške loterije Powerball, ki bi v... 24ur več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo