Trije slovenski kuharji z različnimi izkušnjami s kulinaričnim vodnikom Michelinom. Igor Jagodic jo je presenetljivo izgubil, Marko Pavčnik jo je še drugi potrdil, Mojmir Šiftar je po več pismih prišel med priporočila. Kakšne so njihove zgodbe? forbes več »
Več iz medija
Plačujejo prispevke, a pokojnina zato ne bo nič višja
Popoldanski espe plačuje po okoli 49 evrov pavšalnih prispevkov za pokojninsko in invalidsko zavarovanje mesečno, a se mu ti ne upoštevajo pri določitvi... forbes več »
Eni k Božičku na Laponsko, drugi na smučanje ali pa v tople...
Praznični december številni izkoristijo za obisk božičnih sejmov ali Božičkove dežele, drugi za smučanje ali izlet v tople kraje. forbes več »
Izguba zvezdice, pregorel telefon in chef, ki je Michelinu pisal...
Trije slovenski kuharji z različnimi izkušnjami s kulinaričnim vodnikom Michelinom. Igor Jagodic jo je presenetljivo izgubil, Marko Pavčnik jo je še drugi... forbes več »
Ideja, da bi HSE plačeval prebivalcem v okolici velike sončne...
Župani soglasje za velike elektrarne praviloma pogojujejo z naložbami, ki koristijo lokalni skupnosti. V Trbovljah in Hrastniku so si izpogajali cenejšo... forbes več »
Brazilski predsednik vrgel rokavico EU: Pokažite pogum in...
Brazilski predsednik Luiz Inacio Lula da Silva je danes Evropsko unijo pozval, naj pokaže pogum in podpiše trgovinski sporazum z južnoameriškim blokom... forbes več »
Mali poljski start up, ki je spremenil industrijo računalniških...
Računalniški glasovi podjetja ElevenLabs so tako prepričljivi, da bi lahko pretentali vsakogar. To je hkrati blagoslov – njegova ustanovitelja, ki sta bila... forbes več »
Zakaj avtomobilska središča v Nemčiji tonejo v vse hujšo finančno...
Kriza v cenjeni nemški avtomobilski industriji je močno prizadela tudi njene najbogatejše regije in mesta. forbes več »
Bomo delovanje jedrske elektrarne v Krškem podaljšali še za 20...
Čas je, da se v državi začnejo pogovori o podaljšanju delovanja jedrske elektrarne Krško še za dodatnih 20 let, ocenjujejo v nuklearki. forbes več »

