ponedeljek, 8. december 2025

Goveji loj: dobra stara maščoba, ki se vrača v kuhinje

Gre za maščobo, običajno pridobljeno iz maščobe okoli ledvic, ki se počasi topi in strdi v kremasto, stabilno snov. Nekoč je bil loj nepogrešljiv v kuhinji in pri izdelavi mil ali sveč, danes pa se čedalje več ozaveščenih potrošnikov ponovno začenja zavedati njegove vsestranskosti in hranilnih koristi. ​​​​​​​ Loj je skoraj čista maščoba, brez ogljikovih hidratov planet lepote več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo