Bliža se 25. gourmet večer v Grand hotelu Toplice na Bledu, kjer se bosta z vini Kleti Brda in Kleti de Baguer pomerila sommelierja Simona Česen in Miralem Junuzović. Sommelierja sta pokusila jedi in izbrala vsak svoja vina. Vidimo se 4. decembra ob najlepšem slovenskem jezeru! ovinu.si več »
Več iz medija
Vino tedna: Zelen moser 2022, Pasji rep
Vipavski domorodec z značajem svetovljana. ovinu.si več »
Bela krajina ni velika, a zna narediti vtis
Če se sprašujete, zakaj je Bela krajina na karti slovenskih vin tako posebna, ni skrivnosti – to so trije elementi: ljudje, razgiban teren in podnebje. ovinu.si več »
Dvoboj vse dvobojev: chef razkril meni, sommelierja izbrala...
Bliža se 25. gourmet večer v Grand hotelu Toplice na Bledu, kjer se bosta z vini Kleti Brda in Kleti de Baguer pomerila sommelierja Simona Česen in Miralem... ovinu.si več »
Vinakoprov dobitnik zlatega Decanterja bo posebno poročno vino na...
Rdeča zvrst capo d'istria 1072, ki je sestavljena iz petih različnih sort, bo posebno poročno vino, ki bo od leta 2026 spremljalo obrede japonskih parov. ovinu.si več »
Kolumna o vinu: Ali lahko verjamemo ocenam vin na aplikaciji...
Aplikacijo Vivino uporabljajo milijoni ljubiteljev vina po vsem svetu. Ponuja namreč veliko koristnih informacij o vinu in pomaga ... ovinu.si več »
S klubom do povezovanja in krepitve destinacije Vipavska...
Klub ljubiteljev vin Vipavske doline je odprt za vse, ki cenijo avtentične zgodbe vipavskih vinarjev in kuharjev ter bogato tradicijo Vipavske doline. ovinu.si več »
Vinski klub: Guerilina penina castra v novi preobleki
Na Planini nad Ajdovščino je zavel nov veter, biodinamična vina iz kleti Guerila doživljajo preobrazbo. Bistvene spremembe je doživela tudi njihova penina... ovinu.si več »
Vino tedna: Parcele alto 2021, Albiana
Vrhunska bela zvrst iz Dolenjske. ovinu.si več »

