sobota, 22. november 2025

Slovenski gostinci hočejo domače oglje, kuhajo jim ga tri tedne

"Ko bomo zakurili, bova imela z ženo nekaj časa apartma tukaj zgoraj," je Mirko Brinovec smeje pokazal na svisli s slamo krite koče, ki stoji na vzpetini nad njihovo domačijo. Tri dni bosta morala namreč tudi ponoči vstajati vsaki dve uri in se s polnim košem drobnih kosov lesa na hrbtu povzpeti po lestvi do luknje na vrhu velikanskega črnega kupa. Gre za t. i. kopo, iz katere bodo dobili osem ton... 24ur več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo