sobota, 22. november 2025

Kako posušimo kaki in kje ga lahko uporabimo

Za sušenje so najboljši kakiji, ki so že popolnoma zreli, vendar še vedno čvrsti. Vsak sadež operemo v hladni vodi, obrišemo in odstranimo pecelj. Za rezine uporabimo nož z gladkim rezilom ali mandolino, da so kosi enakomerno debeli. Približno pol centimetra ali manj. Za sušenje kakija lahko uporabimo sušilnik sadja, kjer nastavimo temperaturo okoli 50 novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo