sreda, 19. november 2025

Ganljiva zgodba, zakaj je znana Slovenka začela kuhati

V oddaji Riba, raca, rak nas je tokrat navdušila Tereza Poljanič, ki je goste presenetila z indijsko večerjo. Njeni okusi, zgodbe in pristop k pripravi jedi so priznane chefe popolnoma prevzeli – za svojo kulinarično mojstrovino je prejela vseh 20 točk. V oddaji pa je certificirana wholefoods kuharica razkrila tudi, kako se je sploh začela ukvarjati s kulinariko. planet tv več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo