sreda, 19. november 2025

Preprost trik za razbijanje jajc: tako preprečite, da lupina konča v jedi

Ko se v kuhinji mudi ali pripravljamo občutljivo testo, ni nič bolj nadležno kot tisti majhen košček jajčne lupine, ki pristane v posodi. Pogosto mislimo, da je razbijanje ob rob sklede najenostavnejše, a ravno ta navada povzroči, da se lupina zdrobi na več delov in konča v jedi. Obstaja pa zelo preprost trik, s katerim 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo