Pečen kostanj ni vedno popoln. Odkrijte tri pogoste napake, zaradi katerih je trd, grenak ali se težko lupi in kako jih popraviti. bodi eko več »
Več iz medija
3 napake pri peki kostanja, zaradi katerih vam lahko spodleti popolna...
Pečen kostanj ni vedno popoln. Odkrijte tri pogoste napake, zaradi katerih je trd, grenak ali se težko lupi in kako jih popraviti. bodi eko več »
Domači pospeševalci rasti za lončnice iz kuhinjskih odpadkov, ki odlično...
Odkrijte, kako iz kavne usedline, jajčnih lupin in banan pripraviti naravno gnojilo, ki bo lončnice nahranilo in oživilo. bodi eko več »
Zakaj pametni vrtnarji jeseni dodajajo to sestavino v zemljo: Stari trik...
Odkrijte, zakaj je jesensko dodajanje pepela eden najboljših načinov za izboljšanje tal in naravno gnojenje vrta. bodi eko več »
Skrivnost popolnega basmati riža? V kozico najprej dodajte to...
Popoln basmati riž se ne kuha samo v vodi. Odkrijte, katera sestavina naredi zrna puhasta, aromatična in popolnoma ločena. bodi eko več »
Najbolj odporne sorte jablan za slovenske vrtove: Za zdravo letino brez...
Odkrijte odporne sorte jablan, kot so Topaz, Rajka in Florina, ki uspevajo brez škropljenja in so idealne za slovenske vrtove. bodi eko več »
Ženska je dva tedna vsak dan pila žlico oljčnega olja – to se je...
Ženska je dva tedna vsak dan pila žlico oljčnega olja in razkrila, kako se je spremenilo njeno telo. Odkrijte, kaj pravijo strokovnjaki. bodi eko več »
Preprost krvni test, ki bi lahko zgodaj odkril več kot 20 vrst...
Novi krvni test tekoče biopsije omogoča zgodnje odkrivanje več kot 20 vrst raka – še preden se pojavijo simptomi. bodi eko več »
Ali moramo jeseni nujno prekopavati vrt? Kakšne so trenutne...
Izvedite, ali je jesen pravi čas, da prekopljete vrtne gredice, ali pa jih raje pustite pri miru. bodi eko več »

