prehrana.si več »
Več iz medija
Zakaj je stročnice in žita priporočljivo namakati?
prehrana.si več »
Teden ozaveščanja o podhranjenosti 2025
eden ozaveščanja o podhranjenosti, ki poteka vsako leto novembra pod okriljem Evropskega združenja za klinično prehrano (ESPEN), opozarja na pomen pravočasnega... prehrana.si več »
Read More
prehrana.si več »
Predstavitev slovenskih Smernic za zadostno preskrbljenost z vitaminom...
Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na strokovnem srečanju Predstavitev slovenskih Smernic za zadostno preskrbljenost z vitaminom D v ponedeljek, 1.... prehrana.si več »
Predstavitev smernic za preskrbljenost z vitaminom D (Strokovno...
Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na strokovnem srečanju Predstavitev slovenskih Smernic za zadostno preskrbljenost z vitaminom D v ponedeljek, 1.... prehrana.si več »
Šolska prehrana – več kot le obrok med poukom
Slovenski sistem šolske prehrane z začetkom šolskega leta 2024/2025 uvedel nove prehranske smernice. prehrana.si več »
Svetovni dan hrane 2025
Letošnja tema je »Z roko v roki za boljšo hrano in boljšo prihodnost«, z njo pa želi FAO spomniti na premišljeno in trajnostno porabo hrane ter poudariti... prehrana.si več »
Vabilo na zaključni dogodek projektov Polno zrno in Šolski...
Na zaključnem dogodku bodo predstavljeni ključni rezultati obeh projektov. prehrana.si več »

