sreda, 12. november 2025

Piščanec v kremni česnovi omaki, ki se kar topi v ustih: preprost recept, ki na...

Če želite piščančje prsi pripraviti še na kakšen drugačen način, kot pečene ali ocvrte, potem imamo za vas odličen recept. Naredite jih v kremni česnovi omaki, h kateri se odlično poda pire krompir ali njoki. Dober tek! Sestavine 2 velika kosa piščančjih prsi 5-6 strokov česna (nasekljanih) 2 stroka česna (zdrobljena) 1 srednja čebula 1 žlička posušenega origana 1 žlička posušenega peteršilja 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo