Letošnja jesen nas razveseljuje s toplim vremenom, ki pa na žalost ni po godu vsem stvarem. Ena takšnih je na primer krompir, ki za optimalno hranjenje potrebuje bolj hladno okolje. Zaradi višjih temperatur se tako marsikdo sooča s prehitrim kaljenjem krompirja. Kaj torej storiti, ko krompir začne kaliti in, ali je takšen krompir še vedno primeren za uživanje? okusno.je več »
Več iz medija
Jesenska klasika: 5 različic jabolčne pite, ki jih morate...
Sveže pečena jabolčna pita je ena tistih stvari, ki nas v trenutku popeljejo nazaj v otroštvo, v kuhinjo, polno topline in opojnih vonjev. Ta klasična sladica... okusno.je več »
Martinovo brez gosi: 5 izvrstnih jedi, ki vas bodo...
Ne marate gosi ali preprosto nimate časa za večurno peko? Nič zato. Martinovo lahko praznujete tudi z drugimi, enako okusnimi in slavnostnimi jedmi.... okusno.je več »
Ali lahko krompir, ki je začel kaliti, še vedno jemo?
Letošnja jesen nas razveseljuje s toplim vremenom, ki pa na žalost ni po godu vsem stvarem. Ena takšnih je na primer krompir, ki za optimalno hranjenje... okusno.je več »
Pozabite mikrovalovko: trik za mehčanje masla v eni minuti!
Potrebujete zmehčano maslo za peko, a nimate časa? Ta viralni kuhinjski trik s kozarcem in vročo vodo bo vaše maslo enakomerno zmehčalo v trenutku, brez... okusno.je več »
Okusen obrok, ki navduši vsakogar
Jeseni, ko se dnevi krajšajo in nas hladnejši večeri pogosteje zadržijo doma, se vrnemo k jedem, ki nas pogrejejo in razvajajo. Takrat najbolj prijajo jedi za... okusno.je več »
Orehova peciva, ki vedno uspejo: 5 preizkušenih receptov za vse...
Orehova peciva so brezčasna klasika, ki nikoli ne razočara. Tokrat vam predstavljamo pet preizkušenih receptov, ki uspejo vedno – od hitrih in enostavnih peciv... okusno.je več »
Kateri so najbolj zdravi načini priprave jajc? Tri možnosti veljajo za...
Jajca so polna vitaminov in mineralov, a njihov potencial se lahko izgubi med pripravo. Izvedite, zakaj so kuhana, poširana in pečena jajca med najbolj... okusno.je več »
Odlična juha, za katero potrebujete samo tri sestavine
Stracciatella v Italiji ni poznana zgolj kot priljubljen okus sladoleda s koščki čokolade, ki so dodani v osnovo sladoleda iz smetane, temveč gre tudi za... okusno.je več »

