Nedelja bo dokaj oblačna in deževna. n1 več »
Več iz medija
Kaj so v resnici jedli naši predniki
Klasična predstava o mesojedem jamskem človeku je napačna, trdijo strokovnjaki. Kako nam spoznanja o njihovi prehrani lahko pomagajo danes? n1 več »
Ali so celoletne pnevmatike dovolj dobre, da bi zamenjale...
Podatki AMZS kažejo, da so celoletne pnevmatike iz leta v leto tudi pri nas vse bolj priljubljene. A čeprav tudi testi kažejo, da so vsako leto boljše n1 več »
Koliko sklec bi morali narediti glede na svojo starost?
Število sklec, ki jih zmorete, veliko pove o vaši telesni zmogljivosti in o tveganjih za srčno-žilne bolezni. n1 več »
Leto dni življenja, kot ga še ni bilo: Tišina prižiga jok, oblast prižiga...
Smo tik pred prvo obletnico zrušitve nadstreška na železniški postaji v Novem Sadu. Tragedija je državo najprej povsem pretresla, nato pa v njej zanet n1 več »
Znanstvenik: Vem, zakaj Nezemljani še niso vzpostavili stika z...
Nasin astrofizik meni, da ima možen odgovor na eno največjih vprašanj znanosti: če nezemeljske civilizacije obstajajo, zakaj še niso stopile z nami v n1 več »
Pred komarjem pokleknila še zadnja evropska trdnjava
Islandija je bila doslej edina država na svetu, kjer komarji niso prebivali. Pred mesecem dni pa je neki moški na svojem vrtu našel kar tri. n1 več »
Kaj se zgodi v telesu, če vsak dan zaužijete žlico medu
Med upravičeno velja za superživilo. Tri nutricionistke so razkrile, kaj lahko pričakujete, če ga uživate vsak dan. n1 več »
Preden pečete kostanj, naredite ta trik: zlahka ga boste...
Ta trik pred peko kostanja naredi notranjost sočno, lupino pa boste povsem enostavno odstranili. n1 več »

