ponedeljek, 3. november 2025

Najpogostejše napake, ki jih delamo vsi pri odmrzovanju mesa – in kako jih po...

Mnogi meso za kosilo ali večerjo preprosto vzamejo iz zamrzovalnika in ga pustijo na kuhinjskem pultu, da se odtaja. Čeprav je ta postopek priročen, strokovnjaki za varnost hrane opozarjajo, da je eden najnevarnejših načinov odmrzovanja, saj omogoča hitro razmnoževanje bakterij. Zakaj je odmrzovanje mesa pri sobni temperaturi nevarno Ko se meso odtaja na pultu, se 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo