sobota, 18. oktober 2025

Je treba meso pred zavijanjem v sarme dušiti? Večna dilema tudi najbolj izkušenih go

Čeprav priprava sarme na prvi pogled ni zapletena, ravno majhne podrobnosti odločajo o tem, ali bo jed imela tisti pravi, domač okus, kot pri babici. Tradicionalno (po originalnih receptih balkanskih babic) se meso pred zavijanjem v zeljne liste ne duši. Dovolj je, da se skupaj s čebulo na kratko prepraži, da dobi barvo in aromo, 1001 ideja več »

Več iz medija

Štefani pečenka z jajčko

 

Če imate radi tradicionalne jedi, ki dišijo po domačnosti, bo ta recept prava izbira. Štefani pečenka z jajcem in korenčkom je ena tistih jedi, ki se lepo... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo