sobota, 20. december 2025

Zakaj je kislo zelje tako zdravo, kdo ga ne bi smel uživati in kako narediti ...

Kislo zelje je ena tistih tradicionalnih jedi, ki nikoli ne izgubi pomena. Že stoletja ima posebno mesto v slovenskih kuhinjah, zlasti v zimskih mesecih, ko telo potrebuje več vitaminov in odpornosti. A to preprosto živilo ni le okusna priloga – je pravo naravno zdravilo, ki koristi črevesju, imunskemu sistemu in splošnemu počutju. Zakaj je kislo 1001 ideja več »

Več iz medija

Marmeladni žepki, ki vedno uspejo

 

Marmeladni žepki so ena tistih klasičnih sladic, ki jih marsikdo povezuje z otroštvom, prazniki in domačo kuhinjo. Preprosto krhko testo, sladek nadev in rahel... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo