petek, 17. oktober 2025

Načini, kako se znebiti vonja po ocvrti hrani, ki delujejo

Cvrtje ima svoje čare – hrustljava skorjica, popolna zlato-rjava barva in neustavljiv vonj, ki pa se hitro spremeni v nadlogo, ko se zadrži še ure (ali dneve) po kuhanju. V tem članku je pet najbolj priljubljenih načinov za odpravljanje vonja po ocvrti hrani in spoznanje, kateri resnično delujejo. Zakaj se vonj po cvrtju tako dolgo 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo