sreda, 15. oktober 2025

Recept za veganski ričet, ki bo všeč tudi ljubiteljem mesa

Med slovenskimi zimskimi jedmi ima ješprenj ali ričet prav posebno mesto. Preprost, a hranljiv obrok, ki združuje okuse zelenjave, stročnic in dimljenega mesa – ali pa tofuja, če želite vegansko različico. Ko zadiši po ješprenju, pomeni, da se je v hiši začela prava jesen – topla, dišeča in domača. Sestavine (za 4 osebe) 300 g 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo