ponedeljek, 13. oktober 2025

Tole morate poskusiti: Recept za piščančji paprikaš z bučo

Paprikaš je ena tistih jedi, ki nas spomnijo na toplino domače kuhinje. Izvira iz Madžarske, kjer je mleta rdeča paprika ključna sestavina, a v tej jesenski različici jo odlično dopolni buča – živahna, sladka in čudovito kremasta. Rezultat je mehko piščančje meso v omaki, ki se kar topi v ustih in se poda k skoraj 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo