sobota, 22. november 2025

Kostanj ima veliko vlaknin in ne vsebuje glutena.

Kostanj ni le okusna poslastica, temveč tudi vir ogljikovih hidratov, vlaknin, vitaminov in mineralov. Posebej bogat je z vitaminom C ter z vitamini skupine B, ki skrbijo za dobro delovanje živčnega sistema. Zaradi visoke vsebnosti vlaknin pozitivno vpliva na prebavo in pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi. Kostanj vsebuje kompleksne ogljikove hidrate, ki telesu zagotavljajo novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo