Ko temperature padejo pod 15 °C, ni lepšega kot vonj cimeta, ki se širi iz kuhinje. Namesto da bi prižgali pečico, lahko hitro pripravite te mehke in sočne fritule, ki jih poznajo vse dobre kuharice. Recept zagotavlja lahke in zračne kroglice, ki so popolne za jesenske popoldneve ob čaju ali kavi. Sestavine Za testo: 300 1001 ideja več »
Več iz medija
Uganka, ki zmede odrasle, otroci pa jo rešijo v hipu
Ste pripravljeni na majhno miselno preizkušnjo? Tokrat imamo za vas uganko, ki se na prvi pogled zdi povsem preprosta, a prav tu se skriva njena past. Večina... 1001 ideja več »
Navdušite za kosilo: Pečene klobase s pire krompirjem, čebulno omako in...
Ko želite klasično jed, ki nasiti celo družino, so pečene klobase s pire krompirjem prava izbira. Sočen pire, sladka čebulna omaka in svež grah naredijo to jed... 1001 ideja več »
Naredi sam: Več kot 10 idej za ustvarjanje z jesenskim...
Jesen prinaša mavrične barve, vonj po suhem listju in nešteto možnosti za ustvarjanje. Ko drevesa odvržejo svoje zlate, rjave in rdeče liste, se narava... 1001 ideja več »
Vse bolj hladni dnevi so kot nalašč za tople cimetove ocvrtke in ta recept je...
Ko temperature padejo pod 15 °C, ni lepšega kot vonj cimeta, ki se širi iz kuhinje. Namesto da bi prižgali pečico, lahko hitro pripravite te mehke in sočne... 1001 ideja več »
Vsi delamo to napako pri kuhanju šipkovega čaja in s tem uničimo vse...
Šipkov čaj je ena najbolj priljubljenih toplih pijač jeseni in pozimi, a kljub temu ga večina ljudi pripravlja narobe. Ključna napaka je, da šipek prehitro in... 1001 ideja več »
Varčevanje po horoskopu: preverite, če ste med najboljšimi znaki...
Denar je ključni del našega življenja – prinaša občutek varnosti, stabilnosti in možnosti za uživanje v vsakdanu. A medtem ko nekateri brez težav gradijo... 1001 ideja več »
Neprijeten vonj po praženi čebuli izgine v eni minuti – to je preprost trik...
Skoraj vsaka domača jed se začne s praženjem čebule, a po kuhanju pogosto ostane močan vonj, ki se zažre v zaveso, oblačila in celo lase. Glavni krivec so... 1001 ideja več »
Pečen kostanj v ponvi na štedilniku – preprost način, da kar v kuhinji zadiši po...
Ko jesen pobarva gozdove in zrak zadiši po dimu, si mnogi zaželimo toplega, sladkega kostanja. Čeprav pečen kostanj največkrat pripravimo na odprtem ognju,... 1001 ideja več »