ponedeljek, 6. oktober 2025

Jabolčno “maslo” – popolna sladica za kruh in palačinke

Jabolčno “maslo” je sladek, kremast namaz, ki že stoletja navdušuje v severni Evropi, kjer ga pripravljajo z dolgotrajnim vrenjem jabolčnega soka. V Sloveniji ga lahko uporabljamo na klasičen način – na kruhu, palačinkah ali vafljih – ali pa kot nenavaden dodatek k pečenemu mesu. obala plus več »

Več iz medija

Predstava: Budale

Pravijo, da je človeška neumnost edina neuničljiva stvar v vesolju - na srečo je tudi najbolj zabavna. obala plus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo