Če iščete preprosto, a okusno sladico za vsako priložnost in imate jabolk na pretek, je jabolčna rolada vedno dobra izbira. Ta recept je hiter za pripravo in ponuja sočno jabolčno sredico obdano s puhastim biskvitom, zvito v popolno rolado. Sestavine 3 jajca 180 g moke 150 g sladkorja 1 pecilni prašek 1 vanilin sladkor 1 1001 ideja več »
Več iz medija
Uganka, ki zmede odrasle, otroci pa jo rešijo v hipu
Ste pripravljeni na majhno miselno preizkušnjo? Tokrat imamo za vas uganko, ki se na prvi pogled zdi povsem preprosta, a prav tu se skriva njena past. Večina... 1001 ideja več »
Navdušite za kosilo: Pečene klobase s pire krompirjem, čebulno omako in...
Ko želite klasično jed, ki nasiti celo družino, so pečene klobase s pire krompirjem prava izbira. Sočen pire, sladka čebulna omaka in svež grah naredijo to jed... 1001 ideja več »
Naredi sam: Več kot 10 idej za ustvarjanje z jesenskim...
Jesen prinaša mavrične barve, vonj po suhem listju in nešteto možnosti za ustvarjanje. Ko drevesa odvržejo svoje zlate, rjave in rdeče liste, se narava... 1001 ideja več »
Vse bolj hladni dnevi so kot nalašč za tople cimetove ocvrtke in ta recept je...
Ko temperature padejo pod 15 °C, ni lepšega kot vonj cimeta, ki se širi iz kuhinje. Namesto da bi prižgali pečico, lahko hitro pripravite te mehke in sočne... 1001 ideja več »
Vsi delamo to napako pri kuhanju šipkovega čaja in s tem uničimo vse...
Šipkov čaj je ena najbolj priljubljenih toplih pijač jeseni in pozimi, a kljub temu ga večina ljudi pripravlja narobe. Ključna napaka je, da šipek prehitro in... 1001 ideja več »
Varčevanje po horoskopu: preverite, če ste med najboljšimi znaki...
Denar je ključni del našega življenja – prinaša občutek varnosti, stabilnosti in možnosti za uživanje v vsakdanu. A medtem ko nekateri brez težav gradijo... 1001 ideja več »
Neprijeten vonj po praženi čebuli izgine v eni minuti – to je preprost trik...
Skoraj vsaka domača jed se začne s praženjem čebule, a po kuhanju pogosto ostane močan vonj, ki se zažre v zaveso, oblačila in celo lase. Glavni krivec so... 1001 ideja več »
Pečen kostanj v ponvi na štedilniku – preprost način, da kar v kuhinji zadiši po...
Ko jesen pobarva gozdove in zrak zadiši po dimu, si mnogi zaželimo toplega, sladkega kostanja. Čeprav pečen kostanj največkrat pripravimo na odprtem ognju,... 1001 ideja več »