ponedeljek, 6. oktober 2025

Kako pripravimo domač jabolčni kis.

Jabolka operite in odstranite črvivi in nagniti del. Jabolk ni treba lupiti in ne odstranjevati peclja in muhe. Jabolka naj bodo zrela, čimbolj sladka. Iz nezrelih jabolk kis ne bo dober. Narežite jabolka na tanke rezine ali pa jih zmeljite v mlinu za sadje. Stresite jih v večjo plastično posodo. Narezana jabolka v posodi zalijte novice.si več »

Več iz medija

Rižota z gobami

Sestavine za 2 osebi: 250 g riža za rižoto  300 g gob (jurčki, lisičke, šampinjoni ali mešanica) večja čebula 3 stroki česna 800 ml zelenjavne jušne osnove  1... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo