Spoznajte, kdaj zdrava olja postanejo škodljiva, in katera so najboljša alternativa sončničnemu olju. bodi eko več »
Več iz medija
Maslenica – Roža, ki jo lahko tudi pojemo
Maslenica ni le okrasna rastlina. Njeni cvetovi, popki in listi so užitni ter odlični v solatah in jedeh. bodi eko več »
Kdaj zdrava olja postanejo nevarna? Tako jih na pravilen način uporabljamo v...
Spoznajte, kdaj zdrava olja postanejo škodljiva, in katera so najboljša alternativa sončničnemu olju. bodi eko več »
6 živil, kjer se skriva več sladkorja, kot si mislite
Odkrijte 6 živil, ki skrivajo več sladkorja, kot bi si predstavljali. Presenetili vas bodo jogurti, kosmiči in sokovi. bodi eko več »
Prvi orehi so tu! Tako jih shranite, da ostanejo sveži vse do...
Odkrijte najboljše načine za shranjevanje orehov, da ostanejo hrustljavi, sveži in brez plesni. bodi eko več »
10 trajnic, ki jih moramo to jesen obrezati (in katere pustimo, da...
Katere trajnice je treba jeseni obrezati in katere pustiti? Praktičen vodič za zdrav in lep vrt. bodi eko več »
Kdaj se začne sezona kostanja in kako ga shraniti, da dlje časa ostane...
Kdaj začne dozorevati kostanj in kako ga pravilno shraniti, da ne zgnije po nabiranju. bodi eko več »
Enostaven trik, ki bo vašo gobovo juho spremenil v pravo...
Spoznajte enostaven trik, s katerim bo gobova juha bolj aromatična, polna in okusna kot kdajkoli prej. bodi eko več »
Naravna obogatitev tal: Zakaj so morske alge skrivnost do bujnega...
Odkrijte, kako lahko morske alge obogatijo tla, izboljšajo pridelek in naravno krepijo vaš vrt. bodi eko več »