ponedeljek, 15. september 2025

Enostaven recept za vloženo rdečo peso – klasična ozimnica za vse leto

Rdeča pesa je ena najbolj priljubljenih vrst ozimnice pri nas. Njena značilna sladkasto-kisla aroma popestri številne jedi – od krompirja, fižola in mesnih jedi do sendvičev. Priprava vložene pese ni zahtevna, rezultat pa je vedno izjemen, saj jo lahko hranimo mesece in jo uporabimo, ko jo najbolj potrebujemo. Sestavine 3 kg rdeče pese 1 l 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo