Jed na žlico je prava tolažba za telo in dušo, zato strokovnjaki priporočajo, da jo na krožniku imamo vsaj nekajkrat na teden. To še posebej velja za prehodno obdobje iz poletja v jesen – čas, ko prehajamo v mirnejši ritem in upočasnimo tempo življenja. Vedno dobra odločitev za regeneracijo organizma pa je prav gotovo juha. obala plus več »
Več iz medija
ISTRSKI KOLESARSKI MARATON
Istrski kolesarski maraton, 11. in 12. oktober, obala plus več »
Na dvorišču z Romano Krajnčan in Danijelom Malalanom
Res veselo je dvorišče, vsak tu koga kdaj obišče. Sosed rad je pri sosedi, zmeraj kaj ga čaka v skledi. Feri Lainšček obala plus več »
Predstava: Budale
Pravijo, da je človeška neumnost edina neuničljiva stvar v vesolju - na srečo je tudi najbolj zabavna. obala plus več »
Spoznaj – Sproščeni pogovori o znanosti
V središču pogovora bo vprašanje kompetentnosti kot zmožnosti uporabe lastnega znanja, izkušenj in vrednot v procesu doseganja cilja, izziva ali reševanja... obala plus več »
BARCOLANA 2025
obala plus več »
6 gozdnih sadežev, ki znižujejo sladkor, pomagajo spati in ščitijo...
V gozdu najdemo superživila, ki so eliksir zdravja in odličen zaveznik odpornosti. obala plus več »
Reševalci v plazu pod Toscem našli mrtvega pohodnika, dva še...
Reševalna akcija pod Toscem v Julijskih Alpah, kjer je plaz zasul tri hrvaške pohodnike, bo zaradi nevarnih razmer, med drugim možnosti proženja novih snežnih... obala plus več »
Tadej Pogačar osvojil prvi naslov evropskega prvaka
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar je novi evropski prvak. Na cestni dirki v francoskem departmaju Ardeche med mestoma Privas in Guilherand-Granges... obala plus več »