četrtek, 18. september 2025

Jabolčni zavitek z Michelinovim podpisom

Jeseni, ko dozoreva sadje in se naše shrambe polnijo z domačo ozimnico, se v naše nosnice prikrade prav poseben vonj, ki srednjo Evropo osvaja že 300 let. Vonj sladice, ki združuje v vrtinec ujeto kot dih tanko testo, sočna, sladka jabolka in kraljevski cimet. Ja, uganili ste. V naših krajih jesen diši po jabolčnem zavitku. siol več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo