Polnjeni paradižniki z bulgurjem in zelenjavo so odlična ideja za lahko, a nasitno brezmesno kosilo. Recept, ki ga je pripravila Sanja Sirk, je preprost, poln okusa in prava izbira v času, ko na vrtovih še vedno zorijo sočni domači paradižniki. okusno.je več »
Več iz medija
Domača ozimnica: sataraš v kozarcih za popestritev hladnih...
Sataraš za ozimnico ni le praktična shramba hrane, temveč tudi ohranjanje poletnega okusa za mesece, ko je zelenjava manj dostopna. okusno.je več »
Jabolčno pecivo iz pekača vas bo navdušilo z rahlostjo in enostavno...
Ko si boste zaželeli nekaj sladkega, rahlega, sočnega in tudi hitro pripravljenega, se spomnite na ta recept. Priprava vam bo vzela pičlih 10 minut, pecivo pa... okusno.je več »
Enostavno pecivo s slivami, ki se odlično poda k skodelici...
Popolna jesenska sladica, ki združuje sočne, sladko-kisle slive in masleno testo, ki je tako rahlo, da se kar topi v ustih. Priprava je preprosta, rezultat pa... okusno.je več »
Ideja za zdravo in nasitno brezmesno kosilo iz pečice
Polnjeni paradižniki z bulgurjem in zelenjavo so odlična ideja za lahko, a nasitno brezmesno kosilo. Recept, ki ga je pripravila Sanja Sirk, je preprost, poln... okusno.je več »
7 božanskih mesnih jedi za jesenske nedeljske pojedine
Jesen kar kliče po toplih, nasitnih jedeh, ki zadišijo po domačnosti in zberejo družino za mizo. Prav ob nedeljah si zato radi vzamemo več časa in pripravimo... okusno.je več »
Izkoristite sezono fig in pripravite izvrstno sladico po navdihu Lidije Subašić iz...
Spoznajte recept za sezonsko sladico Lidije Subašić iz MasterChef Slovenija 2024 – frangipan pito s figami in istrskim pridihom. Privoščite si nepozabno... okusno.je več »
Najboljša omaka za čufte: skrivnosti popolnega recepta
Sočni čufti sami po sebi niso dovolj – prava zvezda krožnika je omaka, ki jim da značilen okus, poveže vse sestavine in poskrbi, da je jed nepozabna. A kako... okusno.je več »
Popolnoma kremast pire krompir: Zakaj je peka boljša od...
Pripravite najboljši in najokusnejši pire krompir doslej, ki se kar topi v ustih! S tem preprostim trikom lahko priljubljeno prilogo dvignete na še višjo... okusno.je več »