sreda, 5. november 2025

Skrivnost priprave marmelade brez sladkorja: več vitaminov, več okusa, več energije

Prihaja čas spravila pridelkov, in ker je sadja v izobilju, vsega ne moremo porabiti svežega. Da bi ga kar najbolje izkoristili, ga predelamo v marmelade, džeme, sokove … Pri tem naj bo naš cilj ohraniti čim več zdravih hranilnih snovi in hkrati dodati čim manj nepotrebnih dodatkov, tudi sladkorja. Preverite, kako narediti marmelado, ki upošteva vse to in je hkrati nezaustavljivo okusna. štajerski tednik več »

Več iz medija

Biti gostinec v Halozah je umetnost

 

Pred tremi leti je podjetnik Mičo Ostojić prenovil in obudil nekdanji piknik prostor Gastro Kočice. Zaživela je restavracija, kamp in postajališče za avtodome. štajerski tednik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo