ponedeljek, 8. september 2025

Krompirja nikoli več ne boste rezali na deski – ta metoda dela čudeže!

Krompir je osnovna sestavina številnih juh in enolončnic, a način, kako ga narežemo, lahko povsem spremeni končni rezultat. Medtem ko večina kuharjev prisega na natančne, skoraj strojno enakomerne kocke, obstaja rustikalna metoda, ki jo poznajo predvsem babice – in prav ta skriva skrivnost najboljših, gostih juh. Dve šoli rezanja Obstajata dva pristopa k rezanju: tisti, 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo