petek, 21. november 2025

Jedli so jo revni, zdaj jo jedo tudi bogati

Kuhinja mnogih držav je znana po svoji preprostosti in uporabi sezonskih sestavin – med njimi izstopa Italija. Zaradi bližine in zgodovinske povezanosti je lokalna kuhinja dobro znana tudi v naši regiji. Med preprostimi jedmi, ki so jih kuhale naše none in babice, je zagotovo juha iz fižola. obala plus več »

Več iz medija

Načrtovane kraje na Drugi tiru

 

Na gradbišču Drugega tira se pojavlja problem, saj je gradbeni projekt postal tarča tatov, ki premišljeno kradejo baker. O tem, kaj se dogaja, preberite na... obala plus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo