nedelja, 7. september 2025

Kuhanje s timijanom – kje vse in kako ga lahko uporabimo pri kuhanju?

Timijan je eno najbolj dišečih in vsestranskih kulinaričnih zelišč. S svojimi drobnimi listi in lesnatimi stebli je že stoletja stalnica sredozemske in južnoevropske kuhinje. Uporabljamo ga lahko svežega ali posušenega, njegov okus pa se odlično poda k mesu, zelenjavi in stročnicam. Kako uporabljamo timijan? V mesnih jedeh – še posebej ob jagnjetini, perutnini in divjačini, 1001 ideja več »

Več iz medija

Jota na najbolj enostaven način

 

Jota je ena tistih toplih jedi, ki nas vedno spomni na babičino kuhinjo in zimske dni, ko se ob mizi zbere cela družina. Gre za krepko enolončnico, v kateri se... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo