Vsak dan je sestavljen iz tisočih, na videz nevidnih in nepomembnih odločitev. A vsake toliko se takšne odločitve sestavijo v nepovratno verigo, ki pripelje do tragedije. Zdi se, da je bilo tako tudi v noči na 31. avgust 1997, ko je komaj 36-letna princesa Diana v prometni nesreči umrla. A le nekaj drobnih odločitev bi lahko to preprečilo. štajerski tednik več »
Več iz medija
Beograd kritičen do navedb Ljubljane: to ni v skladu s "prijateljskimi...
Beograd je bil danes kritičen do navedb Ljubljane glede vabila srbskemu predsedniku in premierju na Blejski strateški forum (BSF). štajerski tednik več »
Na območju Jalovca 48-letna pohodnica zgrmela v smrt
Na območju Jalovca se je danes dopoldne smrtno ponesrečila 48-letna pohodnica. štajerski tednik več »
5 večernih prigrizkov za hujšanje
Težko je zaspati s praznim in krulečim želodcem in lahko vas zamika, da bi pozno zvečer posegli po nečem hitrem in okusnem, da potešite željo. štajerski tednik več »
Preiskovalna komisija DZ o ukradenih otrocih zaslišala nove...
Preiskovalna komisija o ugotavljanju in oceni dejanskega stanja o primerih ukradenih otrok je kot pričo med drugim zaslišala ljubljanskega kriminalista, ki se... štajerski tednik več »
Koristna tekma za oba trenerja
Med tednom sta se na Ptuju v prijateljskem srečanju merili ekipi Drave in Gorišnice. štajerski tednik več »
Slovenija še vedno ni potrdila nastopa na Evroviziji
Evropska radiodifuzna zveza (EBU) je podaljšala rok za dokončno potrditev sodelovanja na Evroviziji, ki bo maja prihodnje leto potekala na Dunaju. Med... štajerski tednik več »
Tehnologija omogoča nove načine plonkanja dijakov - kako preveriti njihovo...
Elektronske naprave in razvoj tehnoloških in spletnih orodij, tudi umetne inteligence, omogočajo nove načine goljufanja pri šolskih testih in nalogah. Dijaki... štajerski tednik več »
Kuhinja revnih ima še kako bogate okuse
Cucina povera, ki se prevaja kot "kuhinja revnih", se nanaša na tradicionalne kuharske tehnike in recepte, ki izvirajo iz italijanskega podeželskega... štajerski tednik več »