torek, 16. september 2025

Recept: Panirani bučkini cvetovi, polnjeni s sirom

Če si ne želite več bučk, lahko uporabite tudi njihove cvetove. Bučkini cvetovi so prava kulinarična poslastica, ki navdušuje s svojo nežnostjo in okusom. Najbolj znan način priprave je polnjenje s sirom, zelišči in nato cvrtje, pri katerem cvetovi postanejo hrustljavo zlato rjavi, nadev pa ostane sočen in kremast. Sestavine 14 svežih cvetov bučk 150 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo