sobota, 16. avgust 2025

Bučkini polpeti

Potrebujemo: 2 srednje veliki bučki 2 stroka česna, zmleta nariban parmezan krušne drobtine 2 jajci peteršilj in baziliko sol, poper in olivno olje Naribane bučke damo v cedilo, solimo in pustimo stati 10 minut nato jih ožamemo. V skledi zmešamo naribano bučko, sesekljan česen, parmezan, drobtine, sesekljan peteršilj in baziliko, razžvrkljana jajca, sol in črni novice.si več »

Več iz medija

Bučkini polpeti

Potrebujemo: 2 srednje veliki bučki 2 stroka česna, zmleta nariban parmezan krušne drobtine 2 jajci peteršilj in baziliko sol, poper in olivno olje Naribane... novice.si več »

ŠTAJCAST: Rok Švab

 

Je resnični ljubljenec ljudskih src. Vanje je zlezel s izjemnim glasom, srčnim nasmehom, in s svojo neločljivostjo od najbolj slovenske harmonike. Že več... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo