sobota, 16. avgust 2025

Postrvi in mlado zelje

Mlado zelje s paradižnikom 1 zeljna glava 6 dag maščobe 3 žlice sesekljane čebule sol žlička kumine 2 paradižnika ali 2 žlici paradižnikove mezge Od zeljne glave odlušči posamezne liste, izreži rebra, več listov trdno zvij in nareži na široke rezance. Polij z vrelo vodo, pokrij in po 5 minutah stresi na cedilo. Na maščobi spraži čebulo, dodaj zelje, sol, kumino in duši na majhnem ognju. Ko ... družina več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo