torek, 16. september 2025

Kako do popolnega biskvita? Majhne skrivnosti, ki naredijo veliko razliko

Biskvit je srce številnih tort in sladic. Čeprav se zdi preprost, je njegova priprava prava umetnost – razlika med povprečno in nepozabno sladico pogosto tiči prav v teksturi biskvita. Da bi bil rahel, sočen in zračen, je treba poznati nekaj ključnih trikov, ki jih uporabljajo tudi izkušeni slaščičarji. 1. Sestavine naj bodo sobne temperature Prvi 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo