torek, 16. september 2025

Genialno! Če krompirju dodate to sestavino, bo bolj hrustljav in okusen

Zunaj hrustljav, znotraj mehak – tako si predstavljamo popoln pečen krompir. Toda pogosto se zgodi, da pride iz pečice mehak, razkuhan in brez pravega okusa. Razlog? Preveč vlage in napačen pristop pri pripravi. Na srečo obstaja en preprost trik, ki ga poznajo tudi kuharski mojstri: dodajte koruzni škrob. Koruzni škrob se lahko uporablja za zgoščevanje 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo