četrtek, 14. avgust 2025

Recept s katerim bo karamelizirana čebula vedno pravilno narejena

Karamelizirana čebula je odlična priloga ali dodatek jedem, kot so burgerji, pice, testenine in omake. Njena sladkoba in globok okus nastaneta počasi, brez bližnjic. Tukaj je preprost, a zanesljiv recept, s katerim bo čebula vedno uspela. Za karameliziranje čebule boste potrebovali 3–4 srednje velike čebule (rumene ali rdeče) 2 žlici oljčnega olja Ščepec soli (Neobvezno: študent več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo