nedelja, 13. julij 2025

Zakaj bi ribe jedli samo ob petkih?

Naši krožniki so lahko bogatejši, bolj zdravi in lokalno obarvani, če jim pogosteje dodamo slovenske ribe in školjke. Z izbiro svežih morskih in sladkovodnih rib iz slovenskih voda ne podpiramo le domačega gospodarstva, temveč tudi poskrbimo za bolj kakovostno in trajnostno prehrano. Ribe in morski sadeži so izjemno hranilni. Vsebujejo pomembne vitamine, kot sta A … domžalec več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo