četrtek, 3. julij 2025

Poletna solata s špinačo, feto in jagodami

Sestavine za 2 osebi: 150 g sveže mlade špinače 150 g jagod 150 g fete 2 žlici pinjol ali narezanih orehov žlica olivnega olja žlička balzamičnega kisa sol in poper po želji Priprava: 1. korak: Svežo mlado špinačo operemo in osušimo, jagode pa operemo in narežemo na polovičke. Namesto jagod lahko uporabimo tudi borovnice ali novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo