torek, 1. julij 2025

Kdaj marmelada ni dobra?

Cene sadja gredo v nebo, suše in pozebe terjajo svoj davek. Posledično tudi kakovostne marmelade niso več poceni, jih pa lahko naredimo doma. Če želimo, da bodo dobre, obstojne in zdrave pa obstaja kar nekaj pravil pri njihovi izdelavi. Naredimo jih lahko iz marsičesa, podajo pa se tako k sladkim kot slanim jedem. In so nepogrešljiv del visoke kulinarike. Pa so najdražje res najboljše? 24ur več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo