četrtek, 19. junij 2025

Kako pravilno pripraviti makarone »al dénte«?

Priprava makaronov al dénte pomeni, da so kuhani »na zob« – torej čvrsti, a ne surovi. Takšna tekstura je seveda ključna za avtentičen italijanski okus, a mnogim še zmeraj povzroča težave. Za popoln rezultat vzemite kakovostne testenine in jih kuhajte v veliki količini osoljene vode – približno 1 čajna žlička soli na liter vode oz. študent več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo