sreda, 18. junij 2025

»Kaj pa jajca?« Mnogi se sprašujejo, zakaj so takšna v hotelih, bolje bi bilo, da ji

Mnogi ljudje dvomijo v kakovost jajc, ki se strežejo na švedskih mizah v hotelih. Pogosto se zdijo preveč bleda ali brez okusa, zato se sprašujejo, ali so sploh sveža in kaj je v njih dejansko. Ni redko, da gostje hotelov preskočijo posodo z jajci na oko, ker dvomijo, da niso narejena iz pravih, sveže razbitih moj prihranek več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo