Na prvi poletni večer, v soboto, 21. junija, bodo muzejsko poletno noč obeležili tudi v Žalcu, in se tako pridružili vseslovenskemu kulturnemu projektu, ki muzeje in galerije odpira širši javnosti v nočnem času. Tam si bo med 18. uro in polnočjo mogoče brezplačno ogledati vse muzejske zbirke Ekomuzeja hmeljarstva in pivovarstva Slovenije, ob 19. uri novice.si več »
Več iz medija
CELJE RADEČE Umrla nemška motoristka
Na cestah Policijske uprave Celje so danes zabeležili četrto smrtno žrtev. Okoli poldneva se je na relaciji med Zidanim mostom in Vrhovim v Radečah smrtno... novice.si več »
ŠENTJUR Za starostnika 24 dodatnih postelj
Občina Šentjur in tamkajšnji dom starejših sta z izbranim izvajalcem ljubljanskim podjetjem Halomojstri podpisali 2,8 milijonov evrov vredno pogodbo za gradnjo... novice.si več »
Pionirke iz Draže vasi so spet državne prvakinje!
Pionirke PGD Draža vas so minuli konec tedna že drugič postale državne prvakinje! V domači vasi so jim pripravili moker in čustven sprejem. Spomnimo, da je... novice.si več »
Nočni ogled muzeja bo na poletno muzejsko noč mogoč tudi v...
Na prvi poletni večer, v soboto, 21. junija, bodo muzejsko poletno noč obeležili tudi v Žalcu, in se tako pridružili vseslovenskemu kulturnemu projektu, ki... novice.si več »
Celjsko: Deseta obletnica gibanja Rastoča knjiga
Gibanje Rastoča knjiga spremlja OŠ Lava že 10 let. V tem času so izdali 9 Rastočih knjig ter 10 koledarjev odličnosti, mojstrstva in etike. »Uspelo nam je... novice.si več »
Knjiga tedna Celjske Mohorjeve: RUMENA NA OBROKE*
* oglasno sporočilo Pohod po rumeni poti Via Alpina Igor Gruber je uspel uresničiti svoje sanje in prehodil Rdečo pot Via Alpina od Monte Carla do Trsta. Po... novice.si več »
Urbanov koncert, že dvajseti
V Kavklerjevi kleti v Jelovcu pri Makolah je 31. maja potekal jubilejni, že 20. Urbanov koncert. Tradicionalni glasbeni večer v prijetnem ambientu kleti... novice.si več »
Sočni browniji po receptu Sare Stegne iz Slovenske Bistrice
Sočni browniji po receptu Sare Stegne iz Slovenske Bistrice Sestavine za pekač 25x40cm * 350 g temne čokolade (najmanj 60 % kakava) * 350 g masla * 8 jajc *... novice.si več »